Brittiläinen juontaja julkaisee videon unelmatyöstään

  • last month


Brittiläinen juontaja Amanda Holden, tunnettu tuomarina 'Britain's Got Talent' -ohjelmassa, on allekirjoittanut sopimuksen Netflixin kanssa uuden deittiohjelman juontamisesta.

Ohjelma, nimeltään "Cheaters: Unfinished Business", kuvataan kesällä Espanjassa ja keskittyy rakkauteen ja ihmissuhteisiin.

Amandalle tämä on "unelmatyö", sillä hän on aina halunnut työskennellä tällaisessa ohjelmassa. Mahdollisuus tulee 31 vuotta hänen ensimmäisen televisioesiintymisensä jälkeen, kun hän osallistui 'Blind Date' -treffiohjelmaan. Juontaja kertoi uutuudesta Instagramissaan:

"Joskus unelmat todella toteutuvat! Koko urani ajan olen halunnut juontaa ohjelmaa rakkaussuhteista - ja nyt se tapahtuu! 'Cheaters: Unfinished Business' on sarja toisista mahdollisuuksista. Odotan innolla, että pääsemme asiantuntijoidemme kanssa tapaamaan ja auttamaan näitä pareja selvittämään, voivatko he antaa anteeksi ja unohtaa. Olen täysin innoissani, että saan olla osa tätä ja tuskin maltan odottaa kuvauksien alkamista kesäkuussa."

Kuva ja video: Instagram @noholdenbackin kautta

Recommended