Video: Britannialainen juontaja riisui itsensä täysin radioasemalla

  • 29 days ago


Rohkealla siirrolla, joka varasti huomion maanantaiaamuna (8), 53-vuotias brittiläinen TV- ja radiojuontaja Amanda Holden vei Heart Radion aamuyön ohjelman uudelle uskaliaisuuden tasolle.

Tunnettu merkittävistä esiintymisistään, Amanda ei pettänyt fanejaan eikä kollegoitaan riisuutumalla täysin elävän piirustussession aikana studiossa.

Toiminta, joka oli kaikkea muuta kuin impulsiivinen teko, näytti luottavaisen ja varauksettoman Amandan, joka oli estoton kollegoidensa, mukaan lukien aamushow'n toisen juontajan Jamie Theakstonin, edessä. Osoittaen tavallista eloisuuttaan, juontaja piti yllään vain valkoisia korkokenkiä, tarjoten aloitteleville taiteilijoille ja Jamie'lle ainutlaatuisen piirustuskokemuksen livenä.

Jamie Theakston, selvästi yllättyneenä tilanteesta, kommentoi: "Se, mikä hieman häiritsee, on että Amanda on studiossa nurkassa ilman vaatteita". Hän lisäsi leikkisästi, että tämä oli "ensi-ilta" ei Amandalle, joka on jo tunnettu rohkeista aloitteistaan, mutta varmasti useimmille studioon kokoontuneille.

Kuva ja video: Instagramin uudelleenjulkaisu @noholdenback


Recommended