Kuka on Endrickin salaperäinen tyttöystävä, joka herätti huomiota Brasilian ystävyysottelun jälkeen?

  • 2 months ago


Brasilian ja Espanjan välinen jännittävä 3-3-tasapeli tiistaina (26.) Santiago Bernabéun stadionilla Madridissa, Espanjassa, ei jättänyt katsojia kylmäksi pelkästään kentällä tapahtuneen toiminnan ansiosta. Ottelun päätyttyä kamerat tallensivat intiimin hetken 17-vuotiaan hyökkääjän Endrickin, joka teki yhden Brasilian maaleista, ja hänen tyttöystävänsä välillä juhlahumussa, mikä nopeasti levisi sosiaaliseen mediaan.

Mutta kuka on valloittanut nuoren hyökkääjän sydämen? Gabriely Miranda, 21-vuotias, on Endrickin tyttöystävä, joka tällä hetkellä pelaa Palmeiras-joukkueessa. Pari teki suhteensa julkiseksi viime vuoden lokakuussa, ja siitä lähtien he ovat olleet jatkuva näky sosiaalisessa mediassa, jossa he jakavat henkilökohtaisen elämänsä hetkiä ja matkoja.

Endrick, jonka siirtyminen Real Madridiin on suunniteltu heinäkuulle tänä vuonna, ja Gabriely, joka kutsuu itseään "Jeesukseen rakastuneeksi", vaikuttavat nauttivan jokaisesta yhdessä vietetystä hetkestä, olipa kyseessä Madrid, Lontoo, Ilha Bela tai São Paulo.

Gabriely, jolla on lähes 500 000 seuraajaa sosiaalisessa mediassa, ei epäröi esitellä huolella valittuja asujaan ja jaettuja hetkiään Endrickin kanssa, osoittaen, että rakkaus pysyy vahvana jalkapallon valokeilasta poissa.

Nuori pari, joka on jo saanut paljon seuraajia ja kommentteja sosiaalisessa mediassa, lupaa jatkaa huomion herättämistä ei ainoastaan heidän hellyydenhetkistään, vaan myös Endrickin lupaavasta urasta jalkapallon maailmassa ja Gabrielyn jatkuvasta tuesta hänen rinnallaan.

Kuvat ja video: Instagram @gabrielymiiranda:n kautta


Recommended