Video: Brittiläinen juontaja loistaa kultaisessa, paljastavassa haalarissa

  • 2 months ago


Amanda Holden, 53-vuotias Heart FM:n juontaja, hurmasi faninsa upealla kultaisella haalarilla "Make Me A Millionaire 2024" -kilpailun viimeisimmässä jaksossa, joka pidettiin viime perjantaina (10).

Tunnettu glamourisesta tyylistään sekä "Heart"-ohjelmassa että "Britain's Got Talent" -ohjelmassa, Amanda nosti rimaa entisestään esiintyessään tässä kimaltavassa asussa.

Tapahtuman aikana hän seilasi Thames-joella moottoriveneellä ilmoittaakseen suuren palkinnon voittajan. Instagramissa jaettu video tallensi hetken, kun juontaja säteili aamuauringossa, korostaen hänen nuorekasta kauneuttaan. Asu, joka oli täynnä paljetteja ja jossa oli ohuet olkaimet, toi esiin Amandan kapeat käsivarret ja olkapäät, kun taas tiukka korsetti korosti hänen vaikuttavia käyriään. Tyylin viimeisteli mukava valkoinen takki ja aurinkolasit, jotka lisäsivät eleganssia hänen eloisaan ulkonäköönsä.

Amandan meikki ei myöskään jäänyt huomaamatta. Hän valitsi säteilevän hehkun ja vaaleanpunaisen huulipunan, joka korosti hänen huuliaan, kun taas hänen pitkät vaaleat hiuksensa oli muotoiltu tyylikkäiksi aalloiksi, jotka valuivat hänen paljaiden olkapäidensä yli.

Fanit eivät säästelleet kehuja juontajalle, erityisesti hänen ikäänsä uhmaavan ulkonäkönsä vuoksi. Kommentit kuten "Näyttää nuoremmalta joka päivä" tulvivat sosiaaliseen mediaan, juhlien ei vain hänen ikonista tyyliään, vaan myös hänen ikuista nuoruuttaan.

Kuva ja video: Instagramin uudelleenjulkaisu @noholdenback. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksellisen tiimin tarkistama.

Recommended