Video: Ilman alusvaatteita, Liz Hurley paljastaa yksityiskohdan liehuvassa mekossa iltakävelyllä kuunvalossa

  • last month
Austin Powersin tähti Liz Hurley sai lämpötilat nousemaan, kun hän ilmestyi ilman alusvaatteita kesäiseen valkoiseen mekkoon iltakävelylle kuunvalossa.

Hän harvoin jättää viikkoa väliin päivittämättä fanejaan toisella rohkealla kuvalla sykkivässä syötteessämme.

Ja tämän lauantain (4.) viestissä ei ollut poikkeus, kun näyttelijä Liz Hurley nosti lämpötilaa läpinäkyvässä valkoisessa mekossa. Viime päivinä 58-vuotias blondi on aiheuttanut kateutta faneilleen dokumentoidessaan ylellistä pakoaan Malediiveille verkossa.

On oikeudenmukaista sanoa, että hänen viimeisin videonsa ei pettänyt, kun yhden äidin näyttämö oli vähintäänkin upea keskiyön kävelyllään. Hollywood-tähti halusi näyttää hoikkansa ja antaa väljän pääntien valkoisessa korkeakauluksisessa mekossa, jossa oli dramaattinen avoin selkä.

Liz viimeisteli ilmeensä meikillä, joka korosti hänen nuorekasta säteilyään ripauksella poskipunaa poskipäillään.

Hän lisäsi aavistuksen pronssia korostamaan kasvojensa korkeimmat kohdat, mikä täydensi ruskean luomivärin liukumista hänen luomilleen. Näyttelijä lisäsi mustan ripsivärin solmuihin, jotka olivat lentävien ripsiensä päällä, ja päätti kierroksen hieman vaaleanpunaisella nude-huulipunalla huulillaan, jotka hän peitti huulikiillolla.

Tähti alkoi pyöriä ja tanssia rannalla, kun Mescalerosin kappale Mondo Bongo soi taustalla. Kun tähti pyöri musiikin tahdissa, hänen ilmava mekkonsa, joka päättyi pohkeisiinsa, antoi faneille vilauksen hänen sivurinnastaan, kun hän heilutti käsiään ilmassa musiikin tahtiin.

Hän kuvatekstasi viestinsä: "Tanssimassa kuunvalossa minun hopeisen kuun mekossani taianomaisissa #maldives #moon #bliss Malediiveilla". Ei kestänyt kauan, kun hänen uskollinen fanijoukkonsa täytti hänet ylistyksillä heti julkaisun jälkeen.

Kuva ja video: Instagram @elizabethhurley1


Recommended