Video: Argentiinalainen muuntaa samankaltaisuuden Bruce Willisin kanssa maailmanlaajuiseksi uraksi virallisena kaksoisolentona

  • last month


Pablo Perillo, 56-vuotias argentiinalainen, on aina unelmoinut taiteilijan urasta, mutta hänen samankaltaisuutensa Bruce Willisin kanssa määrittivät hänen polkunsa.

Aluksi hän vastusti vertailuja, mutta ihmiset jatkoivat kommentoimistaan hänen uskomattomasta samankaltaisuudestaan Hollywood-tähden kanssa, niin paljon, että hän ei voinut enää sivuuttaa sitä. Alun vastarinta muuttui hyväksymiseksi, kun hän tajusi tämän samankaltaisuuden voivan olla mahdollisuus.

Kaikki alkoi vuonna 2002, kun kilpailu Hollywood-tähtien kaksoisolentojen löytämiseksi ilmestyi lehdessä. Hänen ystävänsä kannustivat häntä osallistumaan, korostaen hänen samankaltaisuuttaan Bruce Willisin kanssa. Hän voitti kilpailun ja matkusti Los Angelesiin osallistuakseen SAG Awards -gaalaan, jossa hän koki surrealistisen kokemuksen, hänet sekoitettiin useita kertoja itse näyttelijään eri julkkisten toimesta.

Tämän jälkeen hän tajusi, että hänen roolinsa kaksoisolentona voisi olla kannattava ura. Siitä lähtien Perillo on matkustanut ympäri maailmaa edustamassa Bruce Willisiä mainoskampanjoissa ja tapahtumissa, joskus häntä kohdellaan itse näyttelijänä.

Vaikka menestys on ollut suurta, Perillo pitää varovaista suhdettaan kaksoisolentonsa rooliin, välttäen osallistumista kummallisiin tilanteisiin tai asioihin, jotka voivat vahingoittaa hänen mainettaan. Hän pyrkii säilyttämään aitouden samalla kun kunnioittaa Bruce Willisin perintöä, kunnioittaen näyttelijän kuvaa.

Hänen työnsä on vienyt hänet uskomattomiin paikkoihin ja ihmisiin, ja hän toivoo edelleen voivansa tavata todellisen Bruce Willisin henkilökohtaisesti jonain päivänä.

Kuva ja video: Tiktok @brucew007


Recommended