Morsian järkyttyi löytäessään tulevan miehensä anopin imettäneen häntä ennen hääseremoniaa

  • 2 months ago


Tiktokkari järkytti internetin käyttäjät kertomalla tarinan morsiamesta, joka löysi tulevan miehensä anopin imettäneen tätä juuri ennen hääseremoniaa.

Georgie Mitchell, joka työskentelee ammattimaisena hääsuunnittelijana, paljasti tämän omituisen tarinan The Unfiltered Bride -podcastin jaksossa, jota hän isännöi yhdessä Beth Smithin kanssa, joka johtaa Etiquette Events Styling -yritystä.

"Minulle on kerrottu tämä tarina kahdesti. En ollut itse häissä, mutta minulle on kerrottu tästä kahdesti, molemmat kerrat meikkaajien toimesta. Kutsutaan häntä Jennyksi", Georgie aloitti TikTok-videonsa, joka on kerännyt jo yli 900 000 katselukertaa.

"Jenny kertoi minulle: 'Tein häät toisena päivänä, etkä usko, mitä tapahtui'. Hän sanoi, että morsian tarvitsi käydä wc:ssä juuri ennen seremoniaa. Tämä on siis ennen seremoniaa. Hän meni wc:hen ja näki jotakin, mikä riitti lopettamaan häät."

Sen jälkeen Georgie kysyi Bethiltä, mitä tämä luuli nähneensä. "Oliko hän jonkun toisen kanssa?", Beth kysyi. "Ei, pahempaa", Georgie vastasi. "Pahempaa kuin mikään seksuaalinen, mutta hän oli siellä, sulhanen oli siellä."

Beth kysyi, oliko sulhanen "käyttänyt huumeita", ennen kuin Georgie paljasti mitä tapahtui. "Häntä imetti äiti", Georgie sanoi katsoen suoraan kameraan. Kommenttiosiossa internetin käyttäjät olivat järkyttyneitä paljastuksesta.

Video: Tiktok @the.unfiltered.bride


Recommended