Liz Hurley paljastaa menneisyytensä ennen näyttelijänuraansa

  • 17 days agoNäyttelijä Liz Hurley paljasti "Exhibit A" -podcastissa tarinoita menneisyydestään "työttömänä punkkarina", jolla oli "nenälävistys ja vaaleanpunaiset hiukset".

58-vuotias näyttelijä Liz Hurley kertoi "Exhibit A" -podcastissa tarinoita menneisyydestään ennen elokuvatähdeksi tulemista. Hän sanoi olleensa "työtön punkkari" ja että hänellä oli "nenälävistys ja vaaleanpunaiset hiukset".

Liz kertoi, että hän pakeni vanhempiensa kotoa 18-vuotiaana tavoitellakseen unelmauraansa. Hän sanoi, että punk-tyyli teki hänestä siistimmän, mutta todellisuudessa se vain teki hänestä "työllistämiskelvottoman".

"Siinä iässä ja siihen aikaan, ilman epäkunnioitusta vanhempiani kohtaan, joita rakastin ja jumaloin, halusin vain lähteä kotoa. Asuin pienessä vuokratussa huoneessa eikä minulla ollut penniäkään, mutta rakastin sitä", hän kertoi uransa alusta.

Liz Hurley kertoi, että hän päätti muuttaa ulkonäköään, kun hänen teatterinopettajansa sanoi sarkastisesti, että hän oli "liian työllistettävä". "Vähitellen nenälävistys poistui ja hiukset palasivat lopulta alkuperäiseen väriinsä ja annoin niiden kasvaa. Kyllä, ilmeisesti en ollut kovin siisti, olin työllistämiskelvoton", hän paljasti.

Kuvat ja videot: Instagram @exhibitashow

Recommended