Bakwagen raakt van de A28 en belandt in greppel

  • 6 jaar geleden
ZWOLLE - Een bestuurder van een bakwagen is woensdagavond na een mislukte inhaalpoging van de A28 geraakt en kwam uiteindelijk in een greppel tot stilstand. Vanwege het ongeval werden direct politie, brandweer en ambulance gealarmeerd. Al snel was duidelijk dat de bestuurder ongedeerd was waarop de brandweer en ambulance direct weer konden inrukken.

Om het overige verkeer zo min mogelijk te hinderen werd besloten dat de berging maar moest plaatsvinden vanaf de parallelweg. Na kort overleg met de inmiddels gearriveerde berger bleek dat dit geen optie was. Om de bakwagen te kunnen bergen moest de derde rijstrook afgesloten worden.

Voor de bergingswerkzaamheden konden beginnen moest eerst een botsabsorber komen om te zorgen voor een veilige werkplek. Nadat het bergingsvoertuig van de firma Wolves goed gepositioneerd was op de afgesloten rijstrook werd de bakwagen voorzichtig weer tegen de steile wal opgetrokken en werd het later afgevoerd naar het depot. Het verkeer had weinig hinder van de afsluiting.

http://www.henry-wallinga.nl/2018/05/30/bakwagen-raakt-van-de-a28-en-belandt-in-greppel/

** http://www.henry-wallinga.nl ** HW-Fotografie©2018