Dode en gewonde bij eenzijdig ongeval op A28

  • 5 jaar geleden
STAPHORST - Bij een eenzijdig ongeval op de A28 richting Zwolle is maandagmorgen rond 04:00 uur een vrouw uit Deventer om het leven gekomen. De vrouw reed in haar auto en raakte door nog onbekende oorzaak de vangrail. De auto is vervolgens over de vangrail geschoten, tegen een paal van een portaal met matrixborden gebotst en op de kop in de berm terecht gekomen.

In de auto, die door de klap met de paal volledig werd verwoest, zaten twee personen. De bestuurster, een 19-jarige vrouw uit Deventer, is bij het ongeval overleden. Haar bijrijder, een 24-jarige vrouw uit Leiden, is gewond geraakt per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een opgeroepen mobiel medisch team is kort na vertrek afgemeld.

Door het ongeval en het daarop volgend politieonderzoek door het team verkeersongevallenanalyse waren twee van de drie rijstroken afgesloten. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft het wrak en de vele brokstukken afgevoerd. Rond 08:00 uur waren alle werkzaamheden en konden alle afgesloten rijstroken weer konden worden vrijgegeven.

http://www.henry-wallinga.nl/2019/04/22/dode-en-gewonde-bij-eenzijdig-ongeval-op-a28/

** http://www.henry-wallinga.nl ** HW-Fotografie©2019