Auto belandt op vangrail na eenzijdig ongeval op A28

  • 5 jaar geleden
Op de A28 tussen De Lichtmis en Staphorst heeft zondagmorgen een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een auto bovenop de vangrail is beland. In het voertuig zaten drie personen die allen ongedeerd bleven. De auto raakte op de eerste rijstrook in een slip, botste tegen de middengeleider en schoot daarna dwars de weg over. Hierna botste de auto opnieuw op een vangrail en kwam daarna tot stilstand.

Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse omdat in eerste instantie leek alsof het drietal gewond was geraakt. Na een check door het ambulancepersoneel bleek dat er van letsel geen sprake was. Door politieagenten werd bij de bestuurder een alcoholtest afgenomen. Het voorselectie apparaat gaf aan dat er alcohol werd waargenomen waardoor de automobilist, samen met zijn twee passagiers, voor verder onderzoek werden overgebracht naar het politiebureau.

Door het ongeval was er tijdelijk slechts één rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Bergingsbedrijf Hooikammer takelde de zwaar gehavende B.M.W. van de vangrail en voerde daarna de auto af.

http://www.henry-wallinga.nl/2019/06/23/auto-belandt-op-vangrail-na-eenzijdig-ongeval-op-a28/

** www.henry-wallinga.nl ** HW-Fotografie©2019

Aanbevolen