Kilometerslange file door ongeval op A28 bij Staphorst

  • 6 jaar geleden
STAPHORST – Op de A28 tussen De Lichtmis en Staphorst zijn maandagmiddag rond 15:00 uur een auto en een vrachtwagencombinatie met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakten twee personen gewond welke met letsel zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Door de aanrijding, het politieonderzoek en de berging waren twee rijstroken afgesloten wat resulteerde in een file van ruim elf kilometer.

De bestuurder van de personenauto met daarin vijf inzittenden is vermoedelijk in slaap gevallen en achterop de vrachtwagen gebotst, aldus een woordvoerder van de politie. Door de botsing raakte de auto onbestuurbaar en kwam uiteindelijk in de berm tot stilstand. Een andere automobilist moest voor het ongeval flink in de remmen waardoor ook een aanrijding ontstond. Bij dit ongeval raakte niemand gewond.

Het overige verkeer ondervond flinke hinder van de ongevallen. De ANWB adviseerde het verkeer om te rijden via Emmeloord. De vertraging liep op tot meer dan een uur. Rond 17:30 uur waren alle werkzaamheden afgerond en kon de weg worden vrijgegeven

http://www.henry-wallinga.nl/2018/07/23/kilometerslange-file-door-ongeval-op-a28-bij-staphorst/

** http://www.henry-wallinga.nl ** HW-Fotografie©2018

Aanbevolen