Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ora News - Vishaj: Jemi në kolaps, anëtarët e Kushtetueses të zëvendësohen pa vetting

Ora News Emisione
Ora News Emisione
last year|0 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Për avokatin Saimir Vishaj është fat i keq që procesi i vettingut nisi nga Gjykata Kushtetuese.

I ftuar në studion e lajmeve të Ora News, avokat Vishaj se në lidhje me shkarkimin e gjyqtarit Fatos Lulo Komisioni i Pavarur i Kualifikimit duhet t'i kishte dhënë më shumë hapësirë në mënyrë që ai të provonte pretendimet e tij për pasurinë.

Saimir Vishaj: Fati i keq është që filloi menjëherë nga Gjykata Kushtetuese. Edhe pse nuk jam njohur me vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, por çfarë dihet publikisht ku anëtari i Gjykatës Kushtetuese tashmë kanë dalë me një vendim në lidhje me përjashtimin e tij nga sistemi i drejtësisë. Mendoj që në rastin konkret nuk mund të themi jemi përpara një vendimi të drejtë apo të padrejtë, sepse jemi juristë dhe duhet të flasim me çështjen e provave, por mendoj që edhe KPK duhet të jepte më shumë hapësirë një gjyqtari, sidomos të Gjykatës Kushtetuese në mënyrë që ai të provonte të gjitha pretendimet e tij në lidhje me atë pasuri që është identifikuar.

Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/shkarkimi-i-lulos-vishaj-fat-i-keq-qe-vettingu-nisi-nga-gjykata-kushtetuese

Browse more videos