Zoek
Bibliotheek
Inloggen
In volledig scherm bekijken
8 jaar geleden|41 weergaven

THE TYLER GROUP - Hoe kunnen wij u helpen - THE TYLER GROUP

Vera Metsys
HOE KUNNEN WIJ U HELPEN

Zakelijke diensten

Tyler groep van Experts en Professionals worden erkend als toonaangevend adviesbureau in het verstrekken van praktische hulp bij het aansluiten van volkeren naar Barcelona door middel van dagelijkse updates in die zal dienen als uw koffie in de ochtend, tips of adviezen die u kunnen helpen leven met de Braziliaanse kust van het Iberisch schiereiland.

Reis- en Tours

Het is altijd gebleken zijn wil om te worden moderne te volgen de laatste internationale tendensen of worden voor hen.

De Tyler-groep is in het geven van de continue duidelijk met name in de architectuur, die zo goed de algemene benadering van het leven in deze altijd pulserende stad-Barcelona weerspiegelt. We zullen u rijden op de beste routes om te ontdekken monumenten en historische overblijfselen rond Barcelona, musea, naar de meest pittoreske dorpen tot de uitzonderlijke landschappen en alles dat maakt Barcelona een moeite waard om te bezoeken, beste huis voor het leven en een beste plek om te groeien en ontdek uw eigen expertise.

De groep Tyler geeft je ook een handvol van verrukking, een plaat van liefde met het beste van de traditionele keuken van Barcelona. Een hub voor you to have fun via die Barcelona's meest geanimeerde regio's. En, je aankleden met de populaire douane en de meest interessante festiviteiten tijdens het jaar waarin een verklaring tot een leeftijd van elegantie en sierlijkheid gelegen in het hart van Barcelona zal afleggen.

Financiële en juridische dienst

Tyler groep is ook dat een goed-juridische beoefend die is gericht op corporate / commercieel recht, offshore-structuren, onroerend goed transacties en internationale investeringen. Tyler groep heeft strategische alliantie met de ervaren en gerespecteerde raadsman, gevormd uit over de hele wereld, om ons te helpen bij het voldoen aan behoeften van onze klanten op een efficiënte en effectieve manier.

De groep Tyler helpt klanten, variërend van ondernemende bedrijven met toonaangevende multinationale ondernemingen te verbeteren en concurrentievermogen door middel van effectieve strategisch management en leiderschap processen, met inbegrip van coaching, team ontwikkeling, en de selectie en de beoordeling diensten in Barcelona zoals financiële planning, leven verzekeringen, bancaire en de zoals.

De Tyler Group biedt ook advies op gebieden zoals belastingen, vorming van offshore bedrijven, asset bescherming en vertrouwensrelaties, onroerend goed investeringen, bancaire en intellectuele eigendom.

Het creëert de Tyler groep leiders en leden die streven naar het ontwikkelen van hogere niveaus van prestaties zal versnellen.