3 years ago

Медитация Край на коронавируса (актуализирана на 09.04.2020 г.) - Bulgarian guided audio

We Love Mass Meditation
Инструкции (препоръчителната продължителност на медитацията е 15 минути):

1. Използвайте своя техника да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.

2. Заявете намерението си да използвате тази медитация като средство за спиране разпространението на пандемията и премахване на вируса от повърхността на планетата.

3. Визуализирайте колона от ярка бяла Светлина, излъчваща се от Космическото Централно Слънце, която после се разпръсква към Централните Слънца на всички галактики в тази вселена. Визуализирайте как тази Светлина влиза през Централното Галактическо Слънце, преминава през нашата галактика, влиза в Слънчевата ни система и преминава през всички същества на Светлината в нашата Слънчева система, през всички същества на планетата Земя и накрая през вашето тяло до центъра на Земята.

4. Визуализирайте как Белият огън на АН изчиства всички хора и места, свързани с избухването на епидемията, и особено Ухан в Китай, Япония, Иран, Италия, Европа и Съединените Американски Щати.

5. Визуализирайте как Виолетовият пламък изчиства всичката плазма, която подкрепя вируса, и всички останали Архони, Драконианци, Рептили и други същества. Визуализирайте как вирусът е спрян от разпространяване и е заличен от повърхността на планетата.

6. Визуализирайте как всички заразени от вируса са напълно излекувани.

Победа на Светлината!

Browse more videos

Browse more videos