Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Certifikata e pronësisë, dyndje në hipotekën e Fierit, mbi 40 aplikime në ditë

2 years ago0 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Dyndje të fermerëve dhe emigrantëve në zyrat në hipotekës në fier, për certifikatën e pronësisë. Sipas kreut të Hipotekës Fier Gani Bendo, vetëm nga fermerët numërohen rreth 40 aplikime për certifikatën e tokës, ndërsa emigrantët janë fluks ekstra që i shtohet sporteleve këtë periudhë të sezonit veror.
Bendo: Jemi në prag të fluksit turistik ku vijnë edhe shumë emigrantë dhe vërejmë që ka rritje të tendencave të transaksioneve që vijnë nga shitjet, nga kontratat e dhurimit. Sot janë diku 60-70 transaksione të këtij lloji.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/dyndje-ne-hipoteken-e-fierit-mbi-40-aplikime-ne-dite/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Certifikata e pronësisë, dyndje në hipotekën e Fierit, mbi 40 aplikime në ditë
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x4tthfe" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above