Kostume Popullore Origjinale Shqiptare nga Leke Pecnikaj

  • 9 years ago
Disponojme kostume kombetare per shitje dhe qera nga te gjitha trevat shqiptare, per te gjitha moshat e gjinite.
Kostumet jane te gjitha punime artizanale nga mjeshtrat me te mire ne Shqiperi. Kemi edhe veshje shume te vjetra te cilat mund te ngjallin mjaft interes per koleksionin tuaj.
Po ashtu kemi dhe veshje per belly-dance per aktivitete te ndryshme dhe mosha te ndryshme.
Koleksionit tone te veshjeve i shtohen dhe veshjet sportive te ekipeve te ndryshme te botes por edhe te ekipit tone kombetar, per te gjitha moshat.
Dyqani jone disponon dhe vegla muzikore popullore tradicionale (te reja dhe te vjetra) te punuara nga mjeshterit me te mire ne vend.
Kemi dhe punime artistike ne filigram (disa prej tyre shume te vjetra), punime ne dru, baker, qeramike, qelq etj.
Adresa eshte fare e thjeshte; Sa fillon rruga e Dibres, tek ish Librari Flora, ngjitur me Foto Ulqinin. Ju mirepresim!

Ju lutemi qe ne rast se jeni te interesuar per produket tona, eshte e keshillueshme qe porosine tuaj ta jepni 1 dite perpara sidomos per produktet qe jepen me qera.

Nese ndonjeri prej jush ka punime te vjetra artizanale apo kostume popullore te vecanta, te cilat deshiron ti shese, mund te paraqiten afer dyqanit tone, cdo dite te javes ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: 0682089364

Recommended