Search
Library
Log in
Watch fullscreen
6 years ago

Zambaku i Prizrenit 2013_KONKURS_GLOB

GlobTVOfficial
GlobTVOfficial
KONKURS
Festivalin "Zambaku i Prizrenit" 2013
Njoftohen të gjithë kompozitorët, këngëtarët, tekstshkruesit që të paraqesin
materialet e tyre muzikore deri me datën 15 Maj.
Këngët duhet të jënë Demo ose të orkestruara, me bazë të kënduar
dhe instrumental. Materialet duhet të kenë shenimet e kompozitorit dhe këngëtarit në një zarf të vecantë të mbyllur. Të gjitha materialet mund ti dergoni mp3 ose waw.
Adresa: Rr.Garipaldi 2/1 "Glob Media" Prishtinë 045667557
Dhe : Rr.Jufuf Gervalla, ortakoll "Glob Media" Prizren 044143821
Rruga "Abdyl Frasheri" P. 7 nr 42 "Glob Media" Tirane 00355692352808
Email:globitv@yahoo.com

Browse more videos

Browse more videos