Video: Venäläiset kuvasivat tuhoutuneen Abramsin Ukrainassa

  • 2 か月前
Venäjän erikoisjoukot pääsivät tarkastelemaan tuhoutunutta Abramsin panssarivaunua Berdychin kylän lähellä ja ottivat kuvia sen sisätiloista.

Vakoiluryhmän "Centro" agentit, tunnettu nimillä "Izay" ja "Leshiy", ilmoittivat, että venäläiset taistelijat saivat tehtäväkseen tarkastaa toimimattoman ajoneuvon ja kerätä käyttökelpoisia näytteitä varusteista komennolle.

Abramsin panssarivaunu

Abramsin panssarivaunu on yksi maailman edistyneimmistä ja tunnetuimmista taisteluvaunuista, jota käyttää pääasiassa Yhdysvaltain asevoimat. Tässä on lyhyt yhteenveto Abramsin panssarivaunun tärkeimmistä ominaisuuksista ja historiasta:

Abrams kehitettiin Yhdysvalloissa 1970-luvulla korvaamaan M60-panssarivaunu. Se otettiin aktiiviseen palvelukseen vuonna 1980.

Abrams on varustettu 120 mm:n M256-tykillä, joka on erittäin tarkka ja tehokas. Siinä on myös 12,7 mm:n konekivääri ja 7,62 mm:n koaksiaalikonekivääri.

Panssarivaunu on suojattu korkean lujuuden komposiittipanssarilla, joka tarjoaa suojaa erilaisia uhkia, mukaan lukien panssarintorjunta-aseet ja räjähteet, vastaan.

Abramsista on useita versioita, mukaan lukien M1A1 ja M1A2, joilla kullakin on omat ominaisuudet ja erityiset kykynsä.

Kuva ja video: Reproduktion Twitter @SputnikInt


お勧め