Video näyttää uuden B-21 Raider -näkymättömän pommikoneen ensilennon
  • 5 months ago


Twitterissä julkaistussa videossa näkyy, mitä kerrotaan olevan kuudennen sukupolven näkymättömän pommikoneen B-21 Raider ensilento.

B-21 on Yhdysvaltain ilmavoimien strategisten pommikoneiden seuraava evoluutioaskel ja maailman ensimmäinen kuudennen sukupolven ilma-alus, joka nousee taivaalle.

Kun on kyse Yhdysvaltojen määrätietoisuuden toimittamisesta, Raider tarjoaa ilmavoimille pitkän kantaman, korkean selviytymiskyvyn ja tehtävän kuormituksen joustavuuden. B-21 tunkeutuu vaikeimpiinkin puolustuksiin tarkkuusiskuja varten missä tahansa maailmassa. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää Northrop Grummanin B-21 Raiderista, kun se jatkaa lentotestejä.

B-21 Raider asettaa standardit kuudennen sukupolven teknologialle. Ulkopuolelta viimeisimmän sukupolven näkymättömyys ja matalan havaittavuuden edistyneet prosessit tekevät lentokoneesta helpomman ja vähemmän kalliin ylläpitää kuin aiemmat järjestelmät. Sisäpuolelta B-21:n avoin arkkitehtuuri mahdollistaa nopeat päivitykset uusien aseiden sisällyttämisestä ohjelmistopäivityksiin, edistyneiden verkkoresurssien ja pilviympäristön onnistuneen siirtymisen ansiosta. Näiden innovaatioiden avulla B-21 on suunniteltu kohtaamaan vuosikymmenten ajan kehittyviä uhkia.

B-21 Raider on keskeinen Yhdysvaltain kansallisen pelote-strategian tukemisessa. Sen pitkän matkan tarkkuushyökkäyskykyjen lisäksi, jotka antavat taistelukomentajille mahdollisuuden pitää minkä tahansa kohteen missä tahansa maailmassa uhattuna, se on suunniteltu suuremman järjestelmäperheen pääkomponentiksi, joka tarjoaa tiedustelu-, valvonta- ja tunnistuspalvelut, sähköisen sodankäynnin ja monialueverkkojen kyvyt. Dynaamisessa globaalissa turvallisuusympäristössä B-21 tarjoaa joustavuuden ja pelotteet, jotka ovat kriittisiä Yhdysvaltain ja sen liittolaisten turvallisuudelle.

B-21 Raider on nimetty toisen maailmansodan Doolittle Raidin mukaan, kun 80 lentäjää, joita johti everstiluutnantti James "Jimmy" Doolittle, ja 16 B-25 Mitchell keskipommittajaa suorittivat tehtävän, joka muutti sodan kulun.

Isku toimi katalysaattorina lukuisille tuleville edistysaskeleille Yhdysvaltojen ilmaherruudessa ja toimii innoituksena Raiderin nimelle ja pioneerihengelle sekä innovaatiolle, joka on istutettu koko työvoimaan, joka on tuonut B-21:n eloon.

Lähde: Northrop Grumman

Kuva ja video: Twitter @ShorealoneFilms julkaisun toisto

Recommended