Video: Airbus esittelee sotilashelikopteri H175M:n suorituskykyä Saudi-Arabian autiomaassa

3 months ago


Airbus Helicoptersin uusimpien sotilasmallien joukkoon kuuluva H175M lensi yhdelle planeetan vaativimmista ympäristöistä todistaakseen, että sillä on mitä tarvitaan kauas pääsemiseksi.

Kaikille helikoptereille kyky lentää kauemmas on merkittävä etu, mutta kuten Airbus Helicoptersin hyötysegmentin markkinajohtaja Alain Fugit selittää, asejärjestelmien kehittyessä ja taistelun muuttuessa kyky lentää pitkiä matkoja ja viettää enemmän aikaa ilmassa on ehdottoman kriittistä.

"H175M voi matkustaa pitkän matkan päästäkseen taistelun etulinjaan."

Yksi asia, jonka voimme nähdä Ukrainassa, on että pitkän kantaman ammunnat ovat tulossa yhä tarkemmiksi, ja etäisyydet kasvavat. Nykyään nollasta 80 kilometriin ulottuva vyöhyke tarkoittaa, että jos olet 80 kilometrin päässä vihollisen tykistöstä, olet jo vaarassa.

Helikoptereiden on aloitettava kauempaa. Tämä on mikä tekee tästä helikopterista, sen kantaman, itsenäisyyden ja teknologian tason suhteen, todella poikkeuksellisen."

Fugitin mukaan lentäminen Saudi-Arabiassa osoitti myös, että H175M pystyy käsittelemään kaiken, mitä autiomaa heittää sen päälle.

Autiomaassa voi olla hiekkamyrskyjä, koimme erittäin voimakkaita tuulia, voimakasta turbulenssia ja helikopteri suoriutui hyvin.

Hiekka on vihollinen, joten helikopteriin on asennettu hiekanestosuodattimet, jotka palvelivat meitä hyvin suorittamissamme lennoissa, osoittaen, että voimme laskeutua dyynien päälle ja että suodattimet tekivät työnsä moottoreiden suojelemiseksi.

Lisäksi vaikeiden olosuhteiden mukavasti käsittelyn lisäksi lennot osoittivat myös, että helikopteri voi pitää matkustajansa viileinä ja mukavina – jotain, mikä on ehdottoman tärkeää sotilashenkilöstölle, joka todennäköisesti kantaa.

"Tässä helikopterissa on myös suuri ohjaamo ja suurempi tavaratila, mikä tarkoittaa, että voit ottaa asioita mukaasi. On paljon tilaa kantaa paarit ja muut varusteet. Superkeskiraskaassa luokassa voit kantaa 15 sotilasta tai kommandoa, joten se on erittäin monipuolinen."

Kuva ja video: Twitterin kautta toistaminen @AirbusHeli

Recommended