Search
Library
Watch fullscreen
2 days ago|5 views

FILMI "NE PRAG TE JETES" (vazhdimi) | Kinematografia Shqiptare

Kinematografia Shqiptare
"NE PRAG TE JETES"
Kinostudio Shqiperia e Re" - 1985
Autoresia dhe copyright i vertete i ketij filmi, pasuri e popullit shqiptar.
__________________________________
INTERPRETOJNE
Ilir Sulejmani ... Ardi
Ema Ndoja ... Rina
Darling Mamaqi ... Landi
Pranvera Veizi ... Blerta
Pavlina Mani ... Ermiona
Rikard Ljarja ... Andrea
Muhamet Sheri ... Pano Manza, babai i Rinës
Suela Konjari ... Lili
Nikolin Xhoja ... shefi i zyrës së punës
Kristaq Gjoka

Browse more videos