Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

7pa5 - Pakti për reformën zgjedhore - 16 Janar 2020 - Show - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
2 days ago|0 view
http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/shtatepapese
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://instagram.com/7_pa_5
https://instagram.com/VizionPlusTv
https://twitter.com/VizionPlusTV
Pakti për reformën zgjedhore. I ftuar në studio Ilirjan Celibashi - ish kreu i KQZ.
Format informativ i cili do tu sjelle cdo mengjes informacione te bollshme dhe utilitare per te nisur nje dite sa me mbare. Moderuar nga Pranvera Borakaj, ?7 pa 5? do te jete nje reviste e temave soft e jo vetem, duke orientuar vemendjen e audiences e duke synuar te nxise tek ajo reagimet lidhur me ngjarje apo dukuri pjese e jetes sone te perditshme...

#7pa5 #vizionplustv

Browse more videos