Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Miss Globe 2019, miset nga e gjithë bota vizitojnë RTV Ora dhe Ora News

Ora News Lajme
Ora News Lajme
2 days ago|0 view
#rtvora #oranews

51 konkurentët nga e gjithë bota që do të marrin pjesë në Miss Globe 2019 kanë vizituar mjediset e RTV Ora dhe Ora News. Bukuroshet pjesëmarrëse në këtë kompeticion u njohën nga afër me historinë e televizionit, ndërsa mbetën të impresionuara nga studiot, teknologjia si dhe stafi i dy televizioneve.

Konkurentet e Miss Globe 2019 kanë vizituar një sërë qytetesh të Shqipërisë përpara konkursit final.

Ato janë ndalur dhe në Radio Televizionin Ora News dhe TV Ora.

51 bukuroshet e Miss Globe 2019 , u njohën nga afër me historinë e televizionit, ndërsa mbetën të impresionuara nga studiot, teknologjia si dhe stafi i Radio Televizionit Ora News dhe TV Ora.

I pari ambient i vizituar prej tyre, ishte Muzeu i televizionit, ku ruhen me kujdes e fanatizëm pajisje të medias, por edhe objektet të tjera historike shqiptare.

Përmes fotove, vajzat nga mbarë bota u njohën me rrugëtimin 12 vjeçar të televizionit, ndërsa nuk nguruan të shpehin emocionet e kësaj vizite.

"Është një kënaqësi sepse është një televizion shumë i mirë."

"Pashë disa vende dhe pjesë shumë të bukura me sende antike."

"Jam shumë e lumtur që ndodhem këtu në këtë event, e dua shumë Shqipërinë."
Për më shumë lexoni në: https://www.oranews.tv/article/miss-globe-2019-miset-nga-e-gjithe-bota-vizitojne-rtv-ora-dhe-ora-news

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Browse more videos