4 years ago

Lind Islami & Venera Lumani - Betohem (Jeris Kaso Remix)

MuzaOfficial
MuzaOfficial
Music: Lind Islami & Venera Lumani
Lyrics: Yll Limani
Remix: Jeris Kaso
Audio Production: ?MUZA? Production Academy
Video: Enkelana Mehmeti

Connect with Lind Islami:
https://www.instagram.com/lind_islami/
https://www.facebook.com/Lind-Islami-Official-268875339881911/

Connect with Venera Lumani:
https://www.instagram.com/veneralumani/
https://www.facebook.com/veneralumaniVenus/

Connect with "MUZA" Production Academy:
https://www.instagram.com/muza.academy/
https://www.facebook.com/Muza.Production.Academy/


Betohem

Unë nuk e di nga më erdhe
Por ramë te dy sikur gjethet
E asaj vjeshte me shi.
Ti më riktheve jetën kur isha msu' i vetëm,
Më nuk jetoj dot pa ty.

Nëse nesër zgjohem dhe nuk je pranë meje,
cfarë më duhet kjo jetë
Nëse vetëm më len sot a nesër ska rëndësi,
vec mos më ler tani.

Ref.
Nuk të premtoj dot se cdo ditë do jetë e lehtë.
Nuk të premtoj se nuk do t'mërzis asnjëherë.
Por të betohem në gjithcka që ngroh ky diell,
Do jem aty gjthmonë me ty,vetem ne t'dy
Asnjëhere s'do jesh vetëm.

Vallëzo me mua sonte
Bëhem unë kënga jote
A do më këndosh gjithmonë?
Më duhet dashuria jote
Që ti bëj ball kësaj bote,
Rri me mua përgjithmonë.
Nesër kur të zgjohesh unë do jem pranë teje,
E do të them sa shumë të dua.
Nëse vetëm më len sot a nesër ska rëndësi
Vec mos më ler tani.

Ref...
Nuk të premtoj dot se cdo ditë do jetë e lehtë,
Nuk të premtoj se s'do të mërzis asnjëherë.
Por të betohem në gjithcka që ngroh ky diell,
Do jem aty, vetëm për ty, për ne të dy
Asnjëherë s'do jesh vetëm.

Browse more videos

Browse more videos