Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Rrahje në stacionin e autobusëve në Malishevë

Gazeta Metro
last year|1.6K views
Në stacionin e autobusëve në Malishevë janë rrahur pronarët e dy kompanive. Ata që kanë në pronë autobusët e kompanisë Lumi dhe ata të Didi.

Browse more videos