Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Wake Up, 5 Qershor 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show

last year12 views

Tema: Mateusz Grzesiak, ose trajneri që të mëson suksesin Psikologu i njohur në Tiranë. Ja receta e tij!
Tema: Si të arrijmë të mësojmë gjuhë të huaja? Mateusz Grzesiak tregon sekretet...
Tema: Si ta krijojmë vetveten dhe të jemi të lumtur? Këshillat e psikologut Grzesiak
Te ftuar: Mateusz Grzesiak

Tema: Mbyllet Samiti i grave në Trianë 200 të ftuar nga e gjithë bota dhanë sekretet e suksesit
Te ftuar: Mirela Sula

Tema: Kurorëzohet kënga fituese e Festivalit për Fëmijë ?Mos ma prekni pemën?, kënduar nga Ana Kodra merr trofeun
Te ftuar: Ana Kodra

Tema: Kur një 65-vjeçare dashurohet me një 28-vjeçar Çifti Macron, një analogji me ?Sërish dashuri? të Doris Lessing
Te ftuar: Flutura Açka

Report this video

Select an issue

Embed the video

Wake Up, 5 Qershor 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x5t0m4n" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above

Report this video

Select an issue

Embed the video

Wake Up, 5 Qershor 2017, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x5t0m4n" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above