Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Wake Up, 2 Qershor 2016, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show

Top Channel Albania
Top Channel Albania
2 years ago|3 views
Tema: Isli lexon vetem titullin kryesor të gazetave

Tema: Të ngresh biznes me ?Ide të gjelbra? Projekte ekonomike lokale, miqësore ndaj mjedisit
Tema: Zonat turistike, t?i bëjmë atraktive! Fermë ekosociale dhe kamping për turistët
Tema: ?Koman, të dua të mirën? Rigjallërim i kësaj kulture, që të preket nga turistët
Tema: Vëmendje ndaj kulturave të ndryshme bujqësore Shafrani, iniciativë për ta kultivuar dhe rritur punësimin
Te ftuar: Kastriot Faci, Blerta Guxha, Rozeta Gradeci

Tema: Kryeqyteti në syrin e një fëmije Ekspozita që sjell Tiranën turistike plot ngjyra
Te ftuar: Mentela Shehu

Tema: Histori pasionesh të pamundura dhe tradhëtish Numri i ri i ?Sara?s?, për lidhjet e ?gabuara? të letërsisë
Tema: Martin Amis me një histori po aq Shqiptare ?Shtëpia e takimeve? një roman edhe për të shkuarën tonë
Te ftuar: Alda Bardhyli

Browse more videos