Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Donald Lu: Nuk ndryshojnë marrëdhëniet me Shqipërinë - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
3 years ago|0 view
Marrëdhëniet mes SHBA dhe Shqipërisë nuk do të kenë ndryshime, u shpreh ambasadori amerikan në Tiranë Donald Lu. Sipas tij marrëdhëniet do të mbeten të ngushta dhe në administratën Trump.

Browse more videos