Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Wake Up, 13 Korrik 2016, Pjesa 2 - Top Channel Albania - Entertainment Show

2 years ago0 views

Tema: Qytetarët denoncojnë shërbimin në linjat urbane Shoferët nuk ndezin kondicionerët, kursejnë karburant
Insert: Shoferi

Tema: Me autobus në 40 gradë! Bileta është rritur, mungon shërbimi
Te ftuar: Ervin Shijaku

Tema: Kur zgjedh të lëvizësh me taksi! Problem mjetet e palicencuara dhe çmimet e larta
Te ftuar: Gëzim Bardhi

Report this video

Select an issue

Embed the video

Wake Up, 13 Korrik 2016, Pjesa 2 - Top Channel Albania - Entertainment Show
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x4ttfqe" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above