Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Rama: Skuadra e shkëlqyer, tifozët të mrekullueshëm - Top Channel Albania - News - Lajme

2 years ago0 views

Mes mijëra tifozëve shqiptarë që mbushën shkallët e stadiumit, rrugët dhe sheshet e Lensit në Francë, ndodhej edhe Kryeministri Edi Rama.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Rama: Skuadra e shkëlqyer, tifozët të mrekullueshëm - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x4fv2fx" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above