Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Gjurmë Shqiptare - Një Zhan D'Ark shqiptare

2 years ago5 views

Historia e jashtëzakonshme e Shote Galicës, që nga lindja e saj në Radishevë e deri në vdekjen tragjike në Fushë Krujë. Kush ishte burrnesha që tronditi serbët, austro-hungarezët dhe bullgarët? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të ciklit ?Gjurmë Shqiptare?, të gazetarit Marin Mema.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Gjurmë Shqiptare - Një Zhan D'Ark shqiptare
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x4by9fo" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above