Search
Library
Log in
Watch fullscreen
5 years ago

"BURRI ME PANTALLONA TE SHKURTRA" ( Pj 1) - Kinematografia Shqiptare

FILMI ITALIAN
"BURRI ME PANTALLONA TE SHKURTRA" titulli i origjinalit "L'uomo dai calzoni corti" i perket kinemase klasike italiane, viteve te arta te saj. Regjia : Glauco Pellegrini
Aktoret:
Edoardo Nevola: Salvatore, i quajtur "pagnottella"
Edoardo De Filippo: Gennaro
Memmo Carotenuto: Nando
Francisco Rabal: Mario
Julita Martinez: Gina
Alida Valli: Carolina.
Salvatore, i mbiquajtur "pagnottella", largohet fshehurazi nga Befotrofi i Caltanissetta-s ne kerkim te Nenes se tij qe ne fakt nuk e ka njohur asnjehere. Perpara se t`a gjej Nenen ne Venezia ai pershkon nje etape te gjate ne shume vende dhe qytete si Napoli, Roma e Milano, ku takon njerez te ndryshem qe miqesohen me ate............
Ky film eshte i njohur edhe per spektatorin shqiptar nepermjet TVSH-se se kohes.

Browse more videos

Browse more videos