Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Debate për koncesionet në Kuvend, PD akuzon qeverinë - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
4 years ago|1 view
Debatet për koncesionet dhe partneritetin privat-publik dominuan një pjesë të mirë të seancës parlamentare këtë të enjte. Opozita akuzoi qeverinë se ka ngritur një skemë abuzuese, ku do të përfitojnë 70 kompani në koncesione të ndryshme.

Browse more videos