Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Gjermani, ngjarjet e Këlnit shtojnë shitjet e armëve - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
4 years ago|1 view
Që prej sulmeve seksuale të Këlnit, në Gjermani janë rritur ndjeshëm kërkesat e lejeve për të mbajtur një armë, ashtu siç janë shtuar pretendimet dhe ofertat për kurse të vetëmbrojtjes.

Browse more videos