Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Maša i Medved - Epizoda 08 - Na pecanju

KidsBoom
4 years ago|304 views
Crtani film prikazuje pustolovine simpatične devojčice Maše i Medveda, koji su prijatelji. Veoma je poučan i prosto zrači nevinošću, a sve to je podržano fantastičnom animacijom. Predstavlja pravo osveženje u moru crtanih filmova koji nas danas zasipaju nasiljem i vulgarnostima.

Glavna junjakinja je majušna ruska devojčica Maša, koja za druga odabira medveda, penzionisanog cirkuskog izvođača, koji je onako nezgrapan i veliki, sa ljubavlju čuva, podučava, igra se s njom i brine za svoju drugaricu, iako je ona vrlo često veći davež od Denisa napasti.
Zajedno prolaze kroz mnoge komične zgode, u koje Maša upada zbog svoje razigranosti i znatiželje. Medved voli mir, red i sistematičnost, što je u suprotnosti sa Mašinim karakterom. To dovodi do tenzija i komičnog haosa, ali se uvek sve dobro reši zahvaljujući Medvedovoj smirenosti i snalažljivosti.

Ostali likovi su stanovnici šume: zec, jež, par vukova, veverica i medvedica. Crtani film u osnovi ima sličnosti sa istoimenom ruskom narodnom pričom.