Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

PDIU: Të njihet minoriteti çam në Greqi - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
4 years ago|0 view
PDIU kërkoi publikisht nga presidenti dhe qeveria që të kërkojnë pranë autoriteteve greke njohjen e minoritetit çam në Greqi.

Browse more videos