Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

7pa5 - Bilanci 1 vjecar i doganave - 29 Shtator 2014 - Show - Vizion Plus

3 years ago0 views

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/shtatepapese
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Ne studio me Elisa Spiropali - Drejtore e Pergjithshme e Doganave. Format informativ i cili do tu sjelle cdo mengjes informacione te bollshme dhe utilitare per te nisur nje dite sa me mbare. Moderuar nga Pranvera Borakaj dhe Nolian Lole, ?7 pa 5? do te jete nje reviste e temave soft e jo vetem, duke orientuar vemendjen e audiences e duke synuar te nxise tek ajo reagimet lidhur me ngjarje apo dukuri pjese e jetes sone te perditshme...

Report this video

Select an issue

Embed the video

7pa5 - Bilanci 1 vjecar i doganave - 29 Shtator 2014 - Show - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x3fqlgg" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above