Search
Library
Log in
Watch fullscreen
6 years ago

Mozaiku i vlerave (Guinnesss World Records Mozaiku me boça pishash)

Art Revolution Tirana
Art Revolution Tirana
"Bëni gjëra të vogla me dashuri të madhe!" (Nënë Tereza) - Bëni vepra të mëdha duke dashur dhe vlerësuar gjërat të vogla! (Don Dominiku) - Faleminderit shumë të gjithëve... veçanërisht animatorëve (të rinjve vullnetarë) të Qendrës "Don Bosko" në Gjilan!
(Guinnesss World Records Mozaiku me boça pishash)
Autor : Don Dominik Qerimi KUKELI

Browse more videos

Browse more videos