AT SEGRE 2 - 1 BLANCA SUBUR (PREFERENT JUVENIL)

• hace 10 años
Avui si, actitud, lluita i confiança, es la imatge que ens transmet el joc de l’Atlètic Segre encara que els primers minuts un llançament de corner al travesser i la posterior rematada al fons de la xarxa de Bakero ficava el 0-1 al marcador i donava la raó a la lògica de la classificació . Pero a vegades la lògica i les estadístiques estan per trencar-les i l’atlètic a fet ocasions per capgirar el marcador però no ha tingut la sort al seu costat .
A la represa la incorporació de Moussa revoluciona el partit, el minut 47 una internada seva dins l’àrea local provoca el penal que Lozano converteix en l’empat i el minut 56 finalitza una contra i marca el que seria el 2-1 definitiu. Bon partit en el que cau el líder, dona un impuls al juvenil de l’Atlètic que deixa a tres punts la zona perillosa