SE AEM 3 - 1 AT SEGRE (Preferent infantil)

• hace 10 años
Sorpresa en el Recasens
Primera part en la que l’AEM fica el partit molt aviat de cara, l’Atletic sembla adormit i la primera jugada d’atac local per banda esquerra Romero arriba a línia de fons i casi be sense angle i de fort xut marca el primer 1-0. No sembla que la reacció visitant pugui contrarestar el joc ofensiu de l’AEM que continua buscant el gol i el 25 ara es Andreu per la dreta el que s’interna i creua a la sortida del porter 2-0, amb aquest resultat i la sensació de que l’Atletic no podria remuntar el partit anem al descans. A la represa l’AEM a fet lo possible per defensar el resultat i aconsegueix fer-ho, de fet amplia Romero que torna a marcar el 3-0. El minut 60 Moragues maquilla el resultat i marca el que serà definitiu 3-1. Avui no hem vist l’atlètic d’altres ocasions i per contra l’AEM agafa confiança i aconsegueix tres punts d’or que els situa en posicions que li permeten somniar en la salvació que ara si tenen en les seves mans.