9/11 - Criminal Intent on WTC hard disks (German News - Subtitled) 3-11-2002

  • 11 years ago
9/11 - Criminal Intent on WTC hard disks (German News) 3/11/2002

Evidence of Foreknowledge in the WTC Hard Drive Recoveries

Obscure, and nowhere mentioned in the Commission Report, are the facts of the WTC computer data recovery operation undertaken in late 2001 by Convar GmbH, a German firm. Under conditions of hermetic secrecy, Convar used its proprietary technology to salvage data from the damaged hard drives of WTC tenants, as reported in December 2001 by Reuters and CNN.

http://journalof911studies.com/volume/2008/GhostWTC.pdf

Nederlands:

In december 2001 meldde persbureau Reuters dat direct vóór de aanslagen in New York ongebruikelijk grote geldtransacties zouden zijn verwerkt door computers in de Twin Towers.
Volgens Richard Wagner, een informatie-herstel-expert van de Duitse firma Convar, is naar zich laat aanzien meer dan honderd miljoen dollar illegaal overgemaakt direct voor en tijdens de ramp.

Computersexperts van Convar werkten zich de klok rond in pogingen om met hun gepatenteerde blauwe lasertechnologie de informatie van de vele gevonden zwaar gehavende harde schijven te redden. Door deze in 2001 nieuwste technologie waren gedupeerde telecommunicatiemaatschappijen, creditcardbedrijven en accountants in New York in staat om tegen $20,000 tot $30,000 per computer te achterhalen hoe hun financiële schade precies heeft kunnen ontstaan. Convar ontdekte op 32 computers aanwijzingen voor transacties waarbij een aanname van informatievernietiging voor de hand lag.

Convar directeur Peter Henschel: De verdenking is dat informatie van binnenuit over de aanslagen is gebruikt bij het versturen financiële opdrachten en volmachten, in de aanname dat middenin alle chaos de criminelen op z'n minst een goede voorsprong zouden hebben.

Niet alleen de omvang (volume) maar ook de grootte (size) van de transacties was veel hoger dan gebruikelijk voor een dag als 11 september. Henschel zei dat bedrijven in de Verenigde Staten samenwerken met de FBI om te achterhalen wat op 11 september precies gebeurde. De uitkomst van het onderzoek is nooit bekend gemaakt.

Recommended