Brasilialainen tatuointitaiteilija muuttaa virallisesti nimensä 'Diabão'ksi Guinnessin tunnustuksen jälkeen

  • last month


Brasilialainen tatuointitaiteilija Michel Praddo, joka tunnetaan nimellä Diabão, on virallisesti vaihtanut nimensä lempinimekseen, joka teki hänestä kuuluisan Guinnessin tunnustettua hänet hänen kehonmuokkauksistaan.

Hän selitti, ettei enää samaistu Micheliksi ja haki oikeusteitse henkilöllisyytensä muutosta. Hänelle tämä päätös edustaa henkilökohtaista saavutusta ja merkitsee uutta vaihetta hänen elämässään.

Haastattelussa G1:lle, Diabão, joka asuu Praia Grandessa, São Paulossa, selvensi, että hänen sisäinen muutoksensa edelsi ulkoisia muutoksia, ja että hänen identiteettinsä Diabãona heijastaa hänen henkilökohtaista näkemystään.

Huolimatta erikoisesta ulkonäöstään, hän korosti, ettei pyri muistuttamaan paholaista, vaan pikemminkin ilmaisemaan estetiikkaansa ja identiteettiään aidosti.

Nimenmuutoksen lisäksi Diabão jakoi, että hänen lempinimensä on seurannut häntä vuosia, auttaen häntä voittamaan ennakkoluuloja ja johtaen sarjaan positiivisia muutoksia hänen elämässään. Hän korostaa nyt tuntevansa olonsa täydelliseksi identiteettinsä kanssa ja katsoo elämää eri perspektiivistä.

Kuva ja video: Instagram @diabao.praddo_diablo.praddo / Tämä sisältö on luotu AI:n avulla


Recommended