Video: Katso kuinka "Buffy, vampyyrintappaja" -tähden käy 32 vuotta kulttifilmin jälkeen

  • last month


Yksi "Buffy, vampyyrintappaja" -alkuperäistähdistä, Kristy Swanson, ei näytä vanhentuneen lainkaan 32 vuotta kulttifilmin julkaisun jälkeen, josta tuli kuuluisa TV-sarja.

Ennen kuin Sarah Michelle Gellar tuli tunnetuksi roolistaan vuonna 1997, oli Swanson, nyt 54-vuotias, joka ensimmäisenä esitti ikonista hahmoa.

Swanson tähditti Joss Whedonin vuoden 1992 elokuvassa, joka toimi inspiraationa yhdeksänkymmentäluvun menestyksekkäälle TV-sarjalle, joka julkaistiin viisi vuotta myöhemmin. Ajasta huolimatta hän ei näytä vanhentuneen päivääkään, säilyttäen saman säteilevän hymyn ja nuorekkaan ulkonäön, kuten hänen Instagramissaan paljastetaan.

Hollywood-uransa lisäksi Swanson on yhden pojan, Magnuksen, äiti, jonka isä on hänen luistelupartnerinsa Lloyd Eisler, jonka kanssa hän kilpaili "Skate with Celebrities" -ohjelmassa. Äskettäin hän jakoi Instagramissaan erityisen vierailun "Kukkia vintillä" -elokuvan kuvauspaikalle, joka kuvattiin vuonna 1986, kun hän oli vain 16-vuotias. Vierailu Massachusettsissa oli tilaisuus Swansonille näyttää 16-vuotiaalle pojalleen Magnukselle, missä hän kuvasi yhden muistettavimmista teoksistaan.

Julkaisussaan hän ilmaisi kiitollisuutensa @craneestate_trusteesille, joka antoi hänen vierailla jälleen Foxworth Hallin puutarhoissa 38 vuotta elokuvan kuvaamisen jälkeen, kuvaillen kokemusta erittäin erityiseksi.

Video: Instagram @kristyswansonxo


Recommended