Suloinen video: karhu pelastaa korpin hukkumiselta Unkarin eläintarhassa
  • 2 months ago
Videosta, jossa karhu pelastaa korpin hukkumiselta lampessa Budapestin eläintarhassa Unkarissa, on tullut viime aikoina viraali internetissä!


Twitterissä jaetussa videossa näkyy karhu, jonka nimi on Vali, syövän ja kävelevän rauhallisesti lammen ympäri. Samaan aikaan, korppi räpyttelee siipiään vedessä yrittäen välttää hukkumista.

Huomattuaan linnun hädän, Vali vetää korpin ulos lammesta jalasta ja pitää lintua suussaan siivistä kiinni. Muutamassa sekunnissa karhu vetää korpin ylös ja asettaa sen maahan. Sitten karhu kävelee pois ja jatkaa syömistä, kun korppi yrittää nousta ylös.

"Aleksander Medvešin kuvissa näkyy Budapestin eläintarhan karhu Vali pelastamassa hukkumassa olevaa korppia", lukee videon yhteydessä jaetussa kuvatekstissä.

Sen julkaisemisesta viime perjantaina (28) lähtien video on saanut yli 4,6 miljoonaa katselukertaa, yli 25 tuhatta tykkäystä ja satoja kommentteja internetin käyttäjiltä, jotka ovat vaikuttuneita kohtauksesta.

"Se korppi ei koskaan unohda, mitä tuo karhu teki sen hyväksi", sanoi yksi Twitter-käyttäjä. "Inhimillisempi kuin useimmat", kommentoi toinen.

"On aina hämmästyttävää nähdä saalistaja pelastavan saaliin hengen. Tietenkin saalistaja ei todennäköisesti olisi tehnyt niin, jos se olisi ollut nälkäinen ja syönyt saaliin, mutta tämä viittaa siihen, että vain nälkä saa ne tappamaan saaliin, muuten ne ovat iloisia pelastaessaan niiden elämän, jos ne pystyvät", kirjoitti kolmas internet-käyttäjä.

Video: Twitterin uudelleentwiittaus @Nativeesoul

Recommended