Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ora News - Virozat e stinës nisin “ashpër” në Fier, 90 vizita dhe 20 shtrime në ditë

Ora News Lajme
Ora News Lajme
3 days ago|0 view
#rtvora #oranews #Fier #Virozatestinës

Virozat e stinës kanë nisur ashpër në qytetin e Fierit. Rreth 20 fëmijë shtrohen cdo 24 orë, nga mbi 90 që marrin trajtim për shkak të gjendjes shëndetësore.

Virozat e stinës kanë rritur fluksin e vizitave në spitalin Pediatrik të Fierit.

Temperatura e lartë dhe vështirësitë në frymëmarrje janë simptomat kryesore që shoqërojnë virozën.

Pjesa më e madhe e fëmijëve pas vizitës rikthehen për tu trajtuar në shtëpi, ndërsa rastet më të rënda ose me komplikacione shtrohen.

Por veç shqetësimit për shëndetin e fëmijëve, të paktën prindërve në Fier nuk u duhet më të shqetësohen për kushtet e spitalit.

Rehabilitimi i pak muajve më parë i ka dhënë zgjidhje shqetësimit së vjetër, por nga ana tjetër, problem mbetet numri i mjekëve specialistëve që janë vetëm 5 të tillë.

Në këto ditë me temperatura të ulëta, mjekët nuk harrojnë të këshillojnë prindërit për të treguar kujdes maksimal me fëmijët e tyre.

Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/virozat-e-stines-nisin-ashper-ne-fier-90-vizita-dhe-20-shtrime-ne-dite

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Browse more videos