Search
Library
Log in
Watch fullscreen
2 years ago

Al Pazar - Cifti Tirons - Ja pse pi une... - 28 Dhjetor 2019 - Show Humor - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera, Xheni Hallulli dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

Browse more videos

Browse more videos