Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Nderim për policin dëshmor, eshtrat e Arjan Shemunit prehen në Varrezat e Dëshmorëve

Ora News Lajme
Ora News Lajme
6 months ago|0 view
#rtvora

22-vjet pas masakrës së Urës-Vajgurore, ku nga përballja me bandave u vranë 4 efektivë policie dhe u plagosën 5 të tjerë, eshtrat e policit të vrarë në krye të detyrës, Arjan Shemunit, u vendosën në Varrezat e Dëshmorëve të Beratit.

Në ceremoninë e organizuar për varrimin e eshtrave të dëshmorit ishin të pranishëm drejtues të lartë dhe punonjës të Policisë dhe punonjës të institucioneve vendore, familjarë dhe miq të dëshmorit Arjan Shemuni. Drejtori i Policisë së qarkut, Hasan Ahmetaj shprehu solidaritet dhe mbështetje për familjen e dëshmorit Arjan Shemuni.

Hasan Ahmetaj: Familarjarëve të Arjanit u garantojmë në emër të të gjithë kolegëve të tjerë se sakrifica e tij supleme, jo vetëm që nuk duhet të harrohet, por do të shërbejë si një këmbanë kujtese për të ndërmarrë cdo veprim ligjor që garanton jetën e qytetarëve dhe sigurinë publike.
Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/nderim-policin-deshmor-eshtrat-e-arjan-shemunit-prehen-ne-varrezat-e-deshmoreve

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Browse more videos