Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

"Analist me dije" - Sa e ka numrin e këmbës Lionel Messi dhe sa i gjatë është Cristiano Ronaldo?

Ora News Lajme
Ora News Lajme
21 days ago|323 views
#rtvora

Shikoni emisionin e plotë "Mos i fol shoferit" këtu: https://youtu.be/bqnqrYYMAzE

Follow Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz