Ekopolitikë - Rezart Prifti: Parlamenti është i gjithi parodi, emisionet politike janë bërë “kaps”

  • 5 years ago
#rtvora

Pedagogu Rezart Prifti nga emisioni ?Ekopolitikë? ku ishte i ftuar u shpreh se Parlamenti i sotëm është kthyer i gjithi në një parodi, ndërsa theksoi se edhe emisionet politike janë bërë ?kaps?, sepse marrin po të njëjtët të ftuar.

Rezart Prifti: Në pikën që jemi ne sot unë e shoh si detyrim që të rri me një panel ku janë disa të rinj që njohin secili nga një fushë të vetën. Por sot përpost parlamentit që nuk e sheh më njeri sepse është brë parodi komplet janë bërë kapsllik edhe emisionet televizive. O perëndi e madhe. Shih këto emisionet politike kaps komplet.

Elris Hereni: Duket sikur i njëjti furgon merr të njëjtët njerëz, sa i përket emisioneve. Janë disa emisione dhe ai i çon kështu si në unazë.

Rezart Prifti: Unë mbaj mend që kur isha i vogël Fatos Lubonjën dhe kur e shoh sot kam frikë. Kam frikë se më kujton kur i sha i vogël dhe shihja parlamentin që më trembte. Është tmerr.
Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/rezart-prifti-parlamenti-eshte-i-gjithi-parodi-emisionet-politike-jane-bere-kaps

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Recommended